Талановиті школярі одержали нагороди та премії за сприяння Геннадія Бобова

Талановиті школярі одержали нагороди та премії за сприяння Геннадія Бобова

Такі урочистості стали в Корсуні-Шевченківському традиційними: наприкінці навчального року місцева влада відзначає школярів-переможців всеукраїнських олімпіад із базових предметів, Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт Малої академії наук, а також творчих і спортивних змагань. Відзнаки одержують також учителі, які підготували переможців та призерів, а їхніх батьків вшановують листами-подяками.

Щороку талановиті діти Корсунь-Шевченківщини отримують одноразову грошову допомогу за сприяння народного депутата України Геннадія Бобова. Він завжди підкреслює, що діти − це майбутнє України, і чим більше буде талановитих і розумних людей, тим успішнішою стане країна. Начальник відділу освіти Оксана Грушевська зауважила, що премії від Геннадія Борисовича Бобова – важливий стимул для школярів.
Нинішній навчальний рік став урожайним на високі й почесні нагороди: 13 школярів здобули перемоги в обласних учнівських олімпіадах із 15 навчальних дисциплін, 10 стали переможцями конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт МАН, 12 нагороджені грамотами Черкаського центру роботи з обдарованими учнями за дослідницьку роботу.
Найгучніші оплески дісталися на урочистостях, що відбулися 11 травня в актовій залі Корсунь-Шевченківського районного центру дитячої та юнацької творчості, учениці 9 класу Сухинівського навчально-виховного комплексу Інні Ткаченко, яка стала переможцем і володарем диплома І ступеня Всеукраїнської олімпіади з української мови та виборола Ш місце на обласній олімпіаді з хімії; учневі
9 класу Корсунь-Шевченківської гімназії Іллі Кириленку − переможцю обласної олімпіади з фізики та учаснику Всеукраїнського етапу і призеру обласної олімпіади з математики; семикласниці гімназії Юлії Решетняк − призеру Ш етапу Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика та фінального етапу Міжнародного мовно-літературного конкурсу імені Тараса Шевченка.

Цього дня вітали також гуртківців районного центру дитячої та юнацької творчості, які протягом року здобули 94 обласні призові місця, 99 перемог у всеукраїнських та 32 в міжнародних мистецьких конкурсах, виставках і фестивалях. Вагомими є і спортивні досягнення корсунської молоді: вихованці ДЮСШ в обласних змаганнях здобули 98 перших, 124 других, 205 третіх місць. За рік спортивна школа виховала 21 переможця чемпіонатів України та всеукраїнських змагань, 39 срібних призерів, 41 володаря бронзових медалей. Із чемпіонатів Європи юні спортсмени привезли 1 золоту та 1 бронзову медалі; з Чемпіонату світу – п’яте місце. Досягнення перспективних спортсменів районна рада стимулює грошовими винагородами.
Цей колективний знімок молодої надії Корсунщини зробили не тільки на згадку про поки що дитячі перемоги і досягнення. Він стане експонатом музею освіти, що нині створюється. Адже дорослі – педагоги, тренери, батьки створюють умови для повного розкриття юних талантів і розвитку здібностей. В ім’я майбутнього.

Людмила Моренко

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x