БФ «Деликат» учергове допоміг пенсіонерам і важкохворим

БФ «Деликат» учергове допоміг пенсіонерам і важкохворим

Понад 35 тисяч гривень удалося зібрати зі спеціальних скриньок для збору коштів, що розміщені на кожній касі у мережі магазинів «Деликат» протягом останнього звітного місяця. Завдяки цьому благодійний фонд «Деликат» зміг надати допомогу шести особам пенсійного віку і ще трьом, у яких виникли складні життєві обставини і які потребують медичної допомоги.

– Ми дуже вдячні покупцям мережі магазинів «Деликат» за їхню чуйність і небайдужість. Лише завдяки їхній підтримці і постійним пожертвам ми маємо змогу допомагати тим, хто цього потребує. Цього місяця грошову поміч надали 6 пенсіонерам, які звернулися до фонду, а також трьом особам, які конче потребували коштів на ліки і прожиття, – розповідає голова благодійного фонду та генеральний директор мережі магазинів «Деликат» Денис Буря.
Водночас на врученні коштів усі отримали соціальні пакети, що містили найнеобхідніші продукти: крупи (гречка, рис, макарони), молоко, масло, олія, паштет, сир. У фонді кажуть, продуктова підтримка хоч і невеличка, зате дуже необхідна, оскільки тим, хто звертається до благодійників почасти не вистачає коштів навіть на харчування.
– Люди потребують ліків, коштів на лікування, елементарної підтримки, а дуже часто – навіть харчів. Тому при врученні цих коштів ми вирішили потішити людей ще й продуктами, – зазначає керівниця проектів БФ «Деликат» Юлія Іщенко.
Черкащанка Віра Михайлівна Чухало хворіє на діа­бет складної форми, до всього, всі її внутрішні органи роз’їдає із середини онкозахворювання. Лише за останні кілька років жінка перенесла 4 складні операції. Щодня на підтримку життя їй необхідно мінімум тисяча гривень для покупки ліків.
– Про благодійний фонд почула від сусідки. Так і звернулася сюди за її порадою, бо ж коштів катастрофічно не вистачає. Маю постійно приймати велику кількість препаратів, аби залишатися живою. Соромно просити і стояти з простягнутою рукою, але неймовірно вдячна і фонду, і людям, які не залишаються осторонь чужих проблем, – говорить жінка.
Як зауважує Денис Буря, щомісяця благодійний фонд збільшуватиме кількість пенсіонерів, які отримуватимуть допомогу від «Деликату». Так благодійники повертаються до форми роботи із покупцями, коли на кожній окремій скринці висітиме зображення окремої людини, яка потребує допомогу. Це дозволить охопити увагою і допомогою якомога більше людей. Також у планах фонду організувати цього літа кілька благодійних заходів, щоб активізувати людей на допомогу людям у період відпусток і літнього затишшя.
Своєю чергою у Благодійному фонді «Деликат» зауважують, що і збір коштів, і їх підрахунок, і вручення відбуваються абсолютно прозоро та чесно. А також закликають підприємців партнеритися із «Деликатом» задля доброї мети. Так уже зробили чотири магазини приватних підприємців Р. В. Діскант, Л. В. Таран і О. О. Карпенко, встановивши бокси для збору коштів на шість своїх кас.
Номер гарячої лінії: 096 033 0505.

Олена Столяр

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x