На мосту через Дніпро в Черкасах обмежать рух

На мосту через Дніпро в Черкасах обмежать рух

На мосту через річку Дніпро на автомобільній дорозі загального користування державного значення Н-16 Золотоноша-Черкаси-Сміла-Умань на ділянці км 23+068, на замовлення Служби автомобільних доріг у Черкаській області, підрядною організацією продовжуються ремонтні роботи. Про це «Нова Доба» дізналася із прес-служби САД у Черкаській області.

Наразі на мосту через Дніпро повністю завершено роботи з влаштування металевого оцинкованого бар’єрного огородження, закінчено бетонування тротуару, на якому незабаром буде влаштовано спеціальне захисне покриття.

Працівники підрядної організації закінчують роботи з демонтажу металевого перильного огородження, паралельно проходять роботи із монтажу нового металевого оцинкованого перильного огородження з боку залізничного мосту та тротуару. Також проводяться роботи по перенесенню комунікацій на мосту.

Незабаром на мосту буде проведено повну заміну освітлення над проїжджою частиною мосту на сучасне енергозберігаюче освітлення, нанесено дорожню розмітку та встановлено нові дорожні знаки. Роботи із проведення ремонтних робіт на мосту через Дніпро планується завершити наприкінці червня 2018 року.

На час проведення ремонтних робіт з 10 до 13 години та з 14 години до 16.30, рух автотранспорту через міст здійснюється згідно сигналів світлофора. З першої до тридцятої хвилини кожної години – відкрито рух авто з Черкас в сторону Золотоноші, з тридцять першої і до завершення кожної години – відкрито рух транспорту із Золотоноші в сторону Черкас.

У інший час – рух по мосту здійснюється без обмежень. Світлофорне регулювання працює лише під час виконання робіт, які потребують тимчасового обмеження руху автотранспорту для забезпечення безпеки учасників дорожнього руху та виконавців робіт.

Служба автомобільних доріг у Черкаській області просить усіх водіїв з розумінням поставитися до тимчасових незручностей під час проведення ремонтних робіт. А також закликає водіїв бути уважними та обережними за кермом, дотримуватися правил дорожнього руху, не перевищувати допустиму швидкість і не виконувати ризикованих маневрів. Будьте уважними та взаємоввічливими.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x