Черкаський боксер Мішико Беселія здобув новуперемогу

Черкаський боксер Мішико Беселія здобув новуперемогу

Мішико Беселія (6-0 3 КО) продовжує свою переможну ходу на професійному ринзі. Вчора у Броварах відбувся вечір професійного боксу, у рамках якого Беселія проводив свій шостий рейтинговий бій. Цей поєдинок був складним ще задовго до його початку, адже нашому боксеру тричі змінювали суперника. Врешті на бій проти Мішико вийшов Ілля Реуцький (2-2, 2 КО). Втім це не зпинило Беселію, який провів впевнений поєдинок та відсвяткував шосту перемогу поспіль! Про це „Нова Доба” дізналася на сайті „Черкаський спорт”.

Стосовно бою, то вже в другому раунді Мішико вперше відправив суперника у нокдаун. Далі він впевнено лідирував у бою, й у четвертому раунді відправив Реуцького у ще один нокдаун, з якого той вже не вийшов. У підсумку рефері відрахував 10 секунд та зафіксував дострокову перемогу Беселії. Ця перемога нокаутом третя для Мішико і шоста у кар’єрі загалом.

– Сперник був молодий, швидкий та фізично сильний. У першому раунді активно почав наступати, але мені вдалося кілька разів його зустріти сильними ударами і вже в першому раунді отримати перевагу, – говорить Мішико Беселія, боксер К2 Promotions. – Далі кілька разів відправляв його в нокдаун: у третьому раунді відрахували нокдаун, але я не зміг після цього його добити. Втім вже в четвертому після ще одного нокдауну суддя вирішив зупинити поєдинок.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x