У Черкасах у дитсадку потруїлися діти

У Черкасах у дитсадку потруїлися діти

У Черкасах в молодшій групі №1 дошкільного навчального закладу №73 «Мальвіна» сталося отруєння дітей. Повідомляє прес-служба державної установи «Черкаський обласний лабораторний центр МОЗ України».

Як повідомляють у лабораторному центрі, станом на 16.05.2018 року один хворий з попереднім діагнозом «гострий гастроентероколіт неясного ґенезу середнього ступеня важкості» госпіталізований до дитячого інфекційного відділення Комунального некомерційного підприємства «Черкаська міська інфекційна лікарня» ЧМР, де йому надається відповідна медична допомога. Двоє інших хворих дітей знаходяться на амбулаторному лікуванні.
Фахівцями Черкаського міського відділу Державної установи «Черкаський обласний лабораторний центр Міністерства здоров’я України», з метою встановлення причин виникнення спалаху та його ліквідації, для лабораторних досліджень відібрано зразки харчових продуктів, води, з об’єктів довкілля взято гігієнічні змиви на патогенну та умовно-патогенну мікрофлору, контроль якості поточної та заключної дезінфекції.
Епідеміологічне розслідування групового захворювання триває.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x