Уманські студенти з лісівниками прибирали узбіччя

Уманські студенти з лісівниками прибирали узбіччя

Викладачі та студенти Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини разом із колегами Уманського гуманітарно-педагогічного коледжу ім. Тараса Шевченка спільно із головним лісничим Уманського лісгоспу Анатолієм Гусаком, інженером лісових культур Галиною Устенко та лісівниками Собківського лісництва прибирали лісові масиви та узбіччя від сміття. Повідомляють в Черкаському обласному управлінні лісового та мисливського господарства.

Озброївшись пакетами для сміття, рукавичками та іншим інвентарем для прибирання, за кілька годин активної роботи учасники заходу прибрали близько п’яти кілометрів узбіч траси Умань-Черкаси та Умань-Кропивницький, що в межах Собківського лісництва, та вивезли понад 25 кубометрів непотребу і побутових відходів.
«Ці цифри вказують на те, якої шкоди зазнає довкілля від несвідомих громадян. Кинуте обабіч дороги сміття говорить про культуру людей, їх байдужість до майбутнього своїх нащадків. Цей захід ми провели не лише для того, аби навести лад, а й щоб привернути увагу населення до проблеми засмічення лісових масивів»,– зазначив головний лісничий Уманського лісгоспу Анатолій Гусак.
Лісівники відзначають, що їм надзвичайно приємно, коли студенти добровільно долучаються до подібних заходів, адже це, в першу чергу, доводить – наша молодь екологічно свідома.

Студенти та викладачі не лише допомогли лісівникам очистити уманські ліси від сміття, а й справою довели, як треба піклуватись про довкілля та любити природу рідного краю

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x