Черкаські податківці просять надати декларації до Великодня

Черкаські податківці просять надати декларації до Великодня

ГУ Міндоходів в Черкаській області закликає надати декларації про майновий стан та доходи, отримані протягом 2013 року, до Великодніх свят і відпочивати із почуттям виконаного обов’язку! Про це „Нова Доба” дізналася на офіційному сайті відомства.

Головне управління Міндоходів у Черкаській області нагадує, що декларацію про майновий стан та доходи, отримані протягом 2013 року громадянам необхідно подати до 1 травня. Декларація надається до центрів обслуговування платників (ЦОП) за місцем реєстрації громадянина.

До завершення деклараційної кампанії ЦОП працюють у подовженому режимі. В усіх ЦОП створено комфортні умови для громадян, які декларують свої доходи. Тут можна отримати детальну інформацію щодо оподаткування та декларування доходів та допомогу у заповненні декларації. Також свої запитання декларанти мають змогу поставити в он-лайн режимі – на Черкаському інформаційно-діловому порталі за адресою www.city.ck.ua. За наявності проблемних питань слід звернутися за номером гарячої лінії Головного управління Міндоходів в області 33-91-34.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x