На Черкащині на хабарі викрили посадовця Державного агентства водних ресурсів

На Черкащині на хабарі викрили посадовця Державного агентства водних ресурсів

Зловмисник вимагав 10 тисяч гривень неправомірної вигоди. Його затримано під час отримання частини обумовленої суми. Про це «Нова Доба» дізналася в прес-сулжбі ГУНП в Черкаській області.

Оперативники Управління захисту економіки в Черкаській області, слідчі Черкаського відділення поліції за процесуального керівництва Черкаської місцевої прокуратури задокументували протиправну діяльність посадової особи обласного підрозділу Державного агентства водних ресурсів. Фігурант кримінального провадження за безперешкодне надання дозволів на спеціальне водокористування вимагав від громадян хабарі.

У межах провадження, відкритого за частиною 3 статті 368 (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України, правоохоронці встановили, що за вирішення даного питання вимагав 10 тисяч гривень неправомірної вигоди.

Сьогодні, 18 травня, посадовець був затриманий в службовому кабінеті під час отримання частини неправомірної вигоди – 4 тисячі гривень.

На даний час проводяться невідкладні слідчі дії та вирішується питання щодо затримання фігуранта в порядку статті 208 КПК України.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x