Нову теплицю облаштували у Городищенському лісництві

Нову теплицю облаштували у Городищенському лісництві

Вирощування якісного декоративного посадматеріалу – досить перспективний напрям у лісовому господарстві. Так, нещодавно у Городищенському лісництві державного підприємства “Смілянське лісове господарство” облаштували нову теплицю для живцювання декоративних деревних порід. Розмір теплиці – 100 м2.
Повідомляють в Черкаському обласному управлінні лісового та мисливського господарства.
Нову теплицю облаштували у Городищенському лісництві
Незабаром працівниками лісництва буде заживцьовано у теплицю близько 5000 шт. рослин різних видів. Для гарної приживлюваності й росту садивного матеріалу, після його укорінення, частину рослин буде висаджено у контейнери та перенесено у відділення дорощування. Відділення дорощування відповідає за формування повноцінних саджанців, які в подальшому буде висаджено на декоративний розсадник.
Живці для розмноження декоративного садивного матеріалу лісівники братимуть з власного маточного відділення, що знаходиться на території підрозділу.
Наразі у розсаднику лісництва зростає широкий вибір декоративних рослин, таких як: туя, ялівець, барбарис, бірючина, ялина, самшит, спірея, гортензія, айва, аронія, форзиція, ялиця, бересклет, тис, піроканта, калина, жасмін, дейція та ін.
Нову теплицю облаштували у Городищенському лісництві
Вирощений посадматеріал пропонують для реалізації населенню, організаціям та установам. Про різновиди декоративних рослин, кількість, вартість та іншу інформацію можна дізнатись безпосередньо у Городищенському лісництві – тел.: (234) 2-01-86.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x