У Смілі чоловік помив радіатор у центральному фонтані

У Смілі чоловік помив радіатор у центральному фонтані

Начальник інспекції з благоустрою, екології та забудови міста Олександр Яценко перед початком засідання виконкому розповів, що відразу після відкриття центрального фонтана, поліція затримала чоловіка, який не посоромився мити радіатор у міському фонтані. Про це пише Сміла.ua.

– Це вершина цинізму, невихованості і споживацького ставлення до всього, що робиться у місті, – прокоментував ситуацію посадовець.
На виконкомі заговорили про ставлення смілян до рідного міста, про те, що до європейських цінностей і високої культури нам ще далеко.
Член виконкому Віктор Овчаренко висловив думку, що потрібно збільшити адміністративні штрафи, запровадити громадські роботи і жорсткіше карати тих, хто смітить на вулицях міста і псує громадське майно. У міському парку щовечора крадуть вазони з квітами, руйнують клумби, смітять під лавками навіть матусі з дітьми.
Тож члени виконкому просто поговорили про цю проблему, але конкретного рішення так і не ухвалили
Хотілося б, щоб влада і правоохоронці не берегли ніжну психіку злочинців, не приховували злочини проти громади, а публічно повідомляли прізвища порушників. Нехай усі в місті знають, хто миє радіатори у фонтанах та знищує міське майно.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x