Анатолій Бондаренко: «Міць України – у потужній промисловості»

Анатолій Бондаренко: «Міць України – у потужній промисловості»

З професійним святом Днем хіміка сьогодні привітав колектив ПАТ «Азот» міський голова Анатолій Бондаренко, вручивши почесні відзнаки та цінні подарунки працівникам підприємства. Від міської влади в урочистостях взяв участь також заступник міського голови Ігор Волошин. Про «Нова Доба» дізналася із прес-служби Черкаської міської ради.

За словами Анатолія Бондаренка, у нашому місті хімічна галузь займає особливе місце. Не даремно ж за Черкасами закріпилась слава міста-хіміка. Значна заслуга у цьому – найбільшого й найпотужнішого хімічного заводу «Азот», де працює близько чотирьох тисяч черкасців.

– Кожен з них своєю працею, професійністю, відповідальним ставленням та відданістю обраній справі забезпечує розвиток хімічної галузі та нашого міста загалом, – наголосив міський голова, зауваживши, що ПАТ «Азот» є прикладом соціально відповідального бізнесу.

Хоча зараз, зважаючи на ситуацію в країні та державну політику щодо захисту інтересів вітчизняного виробництва, підприємство переживає не кращі часи. На жаль, через засилля російських добрив на український ринок (які дешевші в ціні через нижчу собівартість газу) продукція ПАТ «Азот» втрачає свої позиції. Хоча за якістю вона й краща.

– Потрібна чітка державна позиція щодо захисту українського виробника. Це стосується економічних факторів, як-то: зростання вартості газу та енергоносіїв, що істотно впливають на собівартість продукції. Крім цього, необхідно закрити кордони для нелегального потрапляння товарів з інших країн на вітчизняний ринок, які демпінгують ціни та \”забирають хліб\” у наших робітників. Державі варто повернутись обличчям до українських виробників. Адже міць України – у потужній промисловості, – акцентував міський голова.

А також подякував керівництву ПАТ «Азот» та особисто голові правління Віталію Склярову, що навіть у такій непростий час вони роблять все можливо, аби зберегти колектив та утримувати підприємство «на плаву».

Анатолій Бондаренко побажав трудовому колективу стабільної роботи, численних замовлень на роки вперед, благополуччя й достатку в родинах та миру й процвітання Україні.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x