Інцидент на Хрещатику в Черкасах: є загиблий

Інцидент на Хрещатику в Черкасах: є загиблий

Сьогодні увечері на Хрещатику, за Обласною радою невідома особа заскочила в приміщення, в одній руці тримаючи зброю, в іншій гранати. Поліція терміново перекрила рух пішоходів та автомобілів у кварталі біля будівлі Хрещатик, 221, потім було введено в дію оперативний план. Про це розповідає очільник обласної поліції Валерій Лютий. Повідомляє власний кореспондент «Нової Доби».

– Під час оперативного плану працівники поліції з’ясували кількість людей у приміщенні, розташування кімнат, терміново перекрили центральний вхід і чорний. Під час цього з’ясували, що в приміщенні може знаходитися заручник, – повідомляє Валерій Лютий.

Потім поліція знайшла біля центрального входу непритомну особу, яку забрали до Третьої міської лікарні, вона мала тілесні ушкодження. Коли ж працівники поліції зайшли до приміщення, то побачили труп людини з вогнепальними пораненнями. Нині на місці працює слідчо-оперативна група, кінологи, вибухотехніки. Особи нападника й загиблого встановлюють. Під час спецоперації працівники поліції не застосовували зброї.

Інцидент на Хрещатику в Черкасах: є загиблий

До слова, у нападника при собі були Ф-1, РГД-5, пістолет і значна кількість набоїв.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x