Рятувальники завітали до школярів на свято «Останнього дзвоника»

Рятувальники завітали до школярів на свято «Останнього дзвоника»

25 травня у Канівській загальноосвітній школі № 4 пройшло свято День останнього дзвоника. Традиційно щороку він сповіщає про закінчення занять у школах та початок прекрасної пори для всіх учнів – літніх канікул. Інформують в прес-службі УДСНС України в Черкаській області.

Цього дня до школярів завітали фахівці Канівського районного відділу Управління ДСНС України у Черкаській області, щоб привітати учнів та ще раз нагадати їм правила безпечної поведінки напередодні літніх канікул.

Аби канікули пройшли яскраво та не затьмарилися нещасними випадками, рятувальники наголосили на головних правилах особистої безпеки влітку, зокрема, правила поведінки під час відпочинку на воді, дії уразі знаходження вибухонебезпечних предметів, а також правила пожежної безпеки в побуті та в лісі.
На святковій лінійці працівники Служби порятунку «101» продемонстрували школярам пожежний автомобіль та пожежно-рятувальне обладнання. А для вироблення практичних навичок, швидкого реагування на будь-яку надзвичайну ситуацію, рятувальники провели для дітей розважальні конкурси по одяганню спецодягу вогнеборців та збивання струменем води мішені.

На завершення заходів із словами вдячності за плідну співпрацю від адміністрації школи, рятувальники обговорили спільні профілактичні заходи для діток в таборах, які стартують уже з 1 червня.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x