У маньківських школах пролунав останній дзвоник

У маньківських школах пролунав останній дзвоник

Останній шкільний дзвінок – це урочистий день як для випускників, так і для викладачів всієї України. Дівчатка та хлопці, що вже подорослішали, купчаться в шкільних дворах, де всього через декілька хвилин саме для них пролунає останній в їх житті шкільний дзвінок. Навіть найзавзятіші хулігани сьогодні поважні і тихі, намагаються освоїтися з роллю головних винуватців торжества. Воно сумне і радісне водночас. Радісне – бо закінчився ще один навчальний рік, а сумне, бо шкільний дзвоник пролунав востаннє для випускників. Свято Останнього дзвоника відбулося 25 травня в школах Маньківського району. Про це «Нова Доба» дізналася із Маньківської районної ради.

На свято останнього дзвоника до Потаської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів завітала голова Маньківської районної ради Світлана Лещенко.

Ще задовго до початку лінійки тут вже метушилося чимало дітей із букетами, ледь не більшими за самих школярів: кожен виглядав улюбленого вчителя, аби вручити своє квіткове вшанування. Площа перед школою майоріла вишиванками та вдоволеними усмішками дітей, у яких вже незабаром розпочнуться літні канікули.

Після відкриття свята директор школи Валентина Григорівна нагородила найздібніших дітей, які брали участь в олімпіадах, змаганнях та конкурсах дипломами та грамотами. Таких дітей виявилося чимало, а вихід кожного із них супроводжували урочиста туш та гучні оплески. Не залишилися без подяк і вчителі, які активно брали участь у шкільному житті.

Голова районної ради також вручила грамоту вчителю математики Ларисі Килимниченко за зайняте перше місце в обласній Спартакіаді серед депутатів з шахів серед жінок. А дітлахам побажала за літо добре відпочити, засмагти, накупатись і трішки підрости. Випускникам же порадила бути добрими і порядними людьми, мати велику витримку, мужність, віру і мрію у те, що майбутнє їх життя буде прекрасним і перш ніж зробити відповідальний крок у доросле життя, дуже добре і виважено подумати, бо від правильно прийнятого рішення залежатиме їхня подальша доля.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x