Черкасці насолоджувалися оркестровою музикою просто неба

Черкасці насолоджувалися оркестровою музикою просто неба

Колектив духового оркестру під керівництвом заслуженого працівника культури України Володимира Бреславського влаштував творчий вечір 27 травня у сквері біля Обласної ради.

Музиканти виконували популярні твори 50-60-х років, танго, вальс, фокстрот та джаз. За словами керівника, диригента Володимира Бреславського, такі заходи влаштовують третій рік поспіль, тому вже мають постійних слухачів.
– Ми граємо популярну, так звану «паркову» музику, під яку добре відпочивати і танцювати. Сподіваюся, що публіка залишилася задоволена, – додав пан Володимир.

Ведуча Ірина Лісун розповіла, що такі творчі вечори необхідні для того, аби популяризувати мистецтво та підвищити культурний рівень жителів міста, а також додала: «Дуже добре, що тут збираються різні покоління і наша музика знаходить відгук у всіх. Приємно бачити, коли люди дійсно отримують задоволення від концерту».

Своїми враженнями поділилася одна із слухачок Ніна Ісаєнко: «Я дуже люблю духову музику, ще з самого дитинства. Від неї підвищується настрій та стає легше на душі. Тому вдячна всім музикантам та організаторам цього дійства».

Для Миколи Рибалки відвідування творчих вечорів із сім’єю вже стало традицією.
– Нам подобається ходити на такі заходи, адже тут можна відпочити і помріяти. А коли є бажання, то і потанцювати, – сказав пан Микола.

Подружжя Олексія та Оксани Співаків не пропустило жодного концерту минулого року: «Класно, що все відбувається на свіжому повітрі. Можна прийти з коханим, дітьми чи друзями, і послухати гарну музику. Але хотілося б більшого різноманіття і сучасних композицій».

Інга Голик

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x