За вбивство жителя Золотоноші отримав 12 років

За вбивство жителя Золотоноші отримав 12 років

Черкаський районний суд засудив жителя Миколаївської області за жорстоке вбивство жителя м. Золотоноша. Вбивця наніс жертві численні поранення гострим предметом. Отримав покарання у вигляді 12 років позбавлення волі. Про це «Нова Доба» дізналася в Золотоніській місцевій прокуратурі.

В судовому засіданні встановлено, що житель Миколаївської області в липні 2016 року в м. Золотоноша на ґрунті раптово виниклих неприязних відносин, наніс удар кулаком правої руки в обличчя потерпілому, в наслідок чого останній впав, вдарившись головою об землю. Потім чоловік із застосуванням невстановленого предмету, який має гостру ріжучу кромку (лезо), умисно, з метою вбивства, наніс йому численні удари, в ділянку грудної клітки, черевної порожнини, шиї. Потерпілий намагався втекти, проте неодноразово падав на асфальт та металеву огорожу, в результаті чого також отримав тілесні ушкодження що супроводжувались внутрішньою кровотечою. Жертва померла на місці вчиненні злочину.

Враховуючи вищевказане, суд, на підставі пред’явленого прокуратурою обвинувачення, засудив чоловіка за ч. 1 ст. 115 КК України, а саме умисне вбивство, призначивши покарання у вигляді 12 років позбавлення волі.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x