У Черкасах відбувся науково-розважальний фестиваль «Мрія-фест»

У Черкасах відбувся науково-розважальний фестиваль «Мрія-фест»

Впродовж двох днів, 26–27 травня, в Черкаському аеропорту відбувався фестиваль «Мрія-фест». Всі, хто прийшов на захід, мали можливість спостерігати за авіа шоу та показовими виступами мотоциклістів. Також відбувалися виступи дитячих колективів. Окрім того, безліч розваг було передбачено зокрема для дітей: картинг, дитяче містечко та містечко професій. В приміщенні самого аеропорту діти могли взяти участь в різноманітних майстер-класах.

– Ми дивували, вчили, дарували, розважали, літали, драйвували. Для цього були облаштовані різноманітні локації: інтерактивний майданчик професій, ігрова, картинг-зона, зона тест-драйву автомобілів та мотоциклів, фотозони, фудкорт та, звісно, музична сцена, розповідає організаторка заходу, Ірина Хорошаєва, – Мрії збуваються не завжди. Зазвичай вони підступно обходять стороною і стають надбанням інших людей. Звичка бути «за бортом» калічить багатьох дітей і залишає слід на все життя… Навчити мріяти ще важче, коли механізм Мрії не закладений з самого початку,коли нема кому вчити мріяти.

За словами організаторів, команда Mriya-Fest поставила собі за мету сколихнути в кожній людині бажання мріяти, спровокувати захоплення від побаченого і запустити процес закоханості у справу всього життя.

Додатково тут було представлено ще декілька локацій, орієнтованих на те, щоб познайомити дітей з наукою. Так з 12 до 17 години проходила виставка Kids Sciense Expo та, паралельно, діти могли розважитися на шоу з різноманітними хімічними дослідами. На летовищі бажаючи могли ознайомитись з літаками малої авіації. Були присутні літаки як з України так і зза кордону. Завершився фестиваль виступом молодих хіп-хоп колективів та гурту ЯрмаК.

Фоторепортаж із заходу можна подивитися тут

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x