Працівники Служби автодоріг області вийшли на суботник

Працівники Служби автодоріг області вийшли на суботник

Цієї суботи колектив Служби автомобільних доріг у Черкаській області прибирав узбіччя доріг. Наводили лад на ділянці дороги Н-01 Київ-Знам’янкав Смілянському районі. Проблема накопичення сміття, зазначають дорожники, є дуже актуальною. Через недофінансування галузі прибирати шляхи так часто, як потрібно, не виходить, а культура поведінки учасників дорожнього руху лише загострює ситуацію.

Про це «Новій Добі» повідомили в прес-службі Служби автодоріг в Черкаській області.

Традицію проведення суботників у Службі автодоріг продовжують уже п’ятий рік. Силами дорожньої організації цієї весни на ділянці дороги державного значення Київ-Знам’янка вже ліквідували три сміттєзвалища. Під час суботника зібрали цілий причіп сміття (близько 4,5 кубометрів). Попри дощову погоду, настрій в учасників прибирання був бадьорий.А люди, які проїздили повз прибиральників, дякували їм за ініціативу.
– Левова частка зібраного сміття – це порожні пляшки та обгортки різних продуктів, – розповідає голова первинної профспілкової організації Служби Галина Капітон. – Нам прикро, що земляки настільки байдужі до чистоти в рідному краї. Адже не все залежить від нас. Ремонтувати шляхи, так само як і прибирати їх, працівники підрозділів можуть лише на ті гроші, які виділяє держава.

Наступне велике прибирання дорожники планують організувати в травні.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x