Черкаські баскетболістки борються за 5 місце в юнацькій лізі

Черкаські баскетболістки борються за 5 місце в юнацькій лізі

У дебютному сезоні в юнацькій лізі баскетбольна команда дівчат «ВЕНЕТО-Черкаси-2006» під орудою Олени Фатнєвої змогла пробитися до фінального етапу змагань своєї вікової категорії. Після невдачі в чвертьфіналі, вже в наступній грі черкащанки перемогли і тепер поборються за 5 сходинку ВЮБЛ. Про це «Нова Доба» дізналася із сайту «Чемпіон».

Команда «ВЕНЕТО-Черкаси-2006» кваліфікувалася до фінального етапу, піднялася на 8 сходинку в турнірній таблиці. Підопічні Олени Фатнєвої фінішували із 7 перемогами у 13 матчах.

28 травня, черкащанки в чвертьфіналі зустрілися із дніпровським СДЮСШОР №5-1.

Черкащанки по ходу зустрічі відпустили суперника на 20 очок, проте в останній чверті спромоглися на деякий час повернути інтригу в гру, скоротивши відстань до -6. Тим не менш команда з Дніпра все ж довела гру до перемоги 59:39.

22 очки черкаській команді принесла Анастасія Любенська, 10 очок у Аріни Фатнєвої.

29 травня, зранку команда Олени Фатнєвої зіграла перший матч у протистоянні за 5-8 місця. Опонентом стала “Таврійська Зірка” з Верхнього Рогачика, яку черкащанки вже обігрували в ході регулярного сезону.

Цього разу команда «ВЕНЕТО-Черкаси–2006» знову виявилася сильнішою і виграла важливий матч 63:59.

Лідер в напруженому матчі мінявся 9 разів, ще 4 рази рахунок в грі був нічийним. Команди далеко не відпускали одна одну. Лише в кінці третьої чверті «Таврійська Зірка» відірвалася відразу на +9 очок. Проте в нервовій кінцівці черкащанки спочатку наблизилися, а потім і обігнали суперника.

31 очок і 15 підбирань в Анастасії Любенської, 16 очок на рахунку Аріни Фатнєвої.

Сьогодні, 30 травня о 9.00 черкащанки грають у матчі за 5 місце проти CДЮСШОР ім. Літвака Б.Д. з Одеси.

Одеситки завершили регулярний сезон на 4 сходинці, і в 1\\4 фіналу поступилися ДЮСШ з Бердянська. Сьогодні ж команді була зарахована перемога проти збірної Харківської області.

Подібні публікації

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x