Жінка обікрала пенсіонерів-односельчан

Жінка обікрала пенсіонерів-односельчан

Жителька Монастирищенського району винесла з літньої кухні пенсіонерів міксер, радіоприймач та кухонний посуд. Зловмисницю затримано. За вчинене кримінальне правопорушення їй загрожує позбавленням волі на строк до шести років. Про це «Новій Добі» повідомили в прес-службі СЗГ УМВС України в Черкаській області.

До чергової частини Монастирищенського райвідділу міліції із заявою про крадіжку звернувся 70-річний житель одного із сіл району. Пенсіонер розповів працівникам міліції, що в літній кухні він виявив відсутність деяких побутових та кухонних речей. Спочатку чоловік подумав, що ці речі кудись переклала його дружина, але як виявилось вона їх не брала. Зрозумівши, що речі викрадено, звернувся до міліції.

Під час проведення оперативно-розшукових заходів у поле зору працівників міліції потрапила 29-річна місцева жителька, яка в минулому вже мала проблеми із законом. Побачивши на своєму порозі людей у формі, жінка відразу у всьому зізналася. Вона розповіла, що повертаючись додому пізно ввечері від знайомої, запримітила, що в одному із будинків не горить світло. Проникла на подвір’я та побачивши, що двері літньої кухні відчинені зайшла всередину. Знайшла мішок та поскладала до нього міксер, радіоприймач та кухонний посуд.

Наразі речові докази вилучені. За цим фактом слідчим відділенням Монастирищенського райвідділу міліції відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавленням волі на строк від трьох до шести років. Досудове розслідування триває.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x