У Корсунь-Шевченківському затримали чоловіка, який збував наркотики (ФОТО)

У Корсунь-Шевченківському затримали чоловіка, який збував наркотики (ФОТО)

У місті Корсунь-Шевченківський поліцейські, реалізовуючи оперативні напрацювання, затримали 33–річного підозрюваного у збуті наркотиків та припинили його незаконну діяльність. Правоохоронці зафіксували неодноразові факти збуту, як марихуани, так і наркотиків синтетичного походження – амфетаміну. Оперативники Корсунь-Шевченківського відділення поліції затримали місцевого 33–річного мешканця під час чергової наркооборудки. Про це «Нова Доба» дізналася із прес-служби ГУНП України в Черкаській області.

У зловмисника правоохоронці при огляді виявили та вилучили 12 пакетиків з амфетаміном, підготовлені до збуту та кошти, отримані незаконним шляхом. У помешканні молодика поліцейські виявили ще близько 300 грамів марихуани та засоби для вживання наркотиків.

У Корсунь-Шевченківському затримали чоловіка, який збував наркотики (ФОТО)

Наразі правоохоронці з’ясовують походження вилучених наркотичних речовин. За вказаним фактом проводиться розслідування кримінального провадження, відкритого за частиною 1 статті 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. За такі дії законодавством передбачено покарання у вигляді ув’язнення терміном від шести до десяти років з конфіскацією майна.

Особу затримано в порядку статтею 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання про обрання йому міри запобіжного заходу.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x