Черкаський баскетболіст став абсолютним рекордсменом сезону студентської ліги України

Черкаський баскетболіст став абсолютним рекордсменом сезону студентської ліги України

Команда ЧНУ несподівано вдома програла перший матч ½ фіналу студентської баскетбольної ліги України. Про це «Нова Доба» дізналася із сайту «Черкаський спорт».

На першій зустрічі збірна команда Сумського державного університету у надзвичайно результативному поєдинку на виїзді здолала команду Черкаського національного університету – 102:94. У господарів феноменальну гру видав їхній лідер Олександр Кобець, який здобув 56 очок, зробив 9 підбирань і 4 передачі. Цей результат є абсолютним рекордом сезону СБЛУ Таскомбанк, другим за результативністю став ще один гравець черкаської команди Нікіта Воєвода – 16 очок + 4 передачі.

Результативності Кобця сумчани протиставили командну гру: Роман Новіков, також відіграв без замін і оформив дабл-дабл 33 + 12 підбирань; показник 20+ очок видали Віталій Ігнатченко і Андрій Кожемякін; одного підбирання до дабл-даблу не вистачило Ігорю Стародубу (18+9).
Власне Новіков та Ігнатченко впевнено відіграли останні 2 хвилини, коли господарі скоротили відрив лише до 2 очок і допомогли захопити лідерство у півфіналі.

Матч-відповідь відбудеться 4 червня.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x