Астрологічний прогноз на червень 2018

Астрологічний прогноз на червень 2018

Овен (20 березня – 19 квітня)
Можете вважати, що найщасливіший період життя таки настав! Усі життєві негаразди вам удасться вирішити за допомогою неймовірної удачі й силі власного характеру. Можете навіть братися за найбожевільніші ідеї та задуми, сміливо наважуватися на кардинальні життєві зміни. Визначіть лише завдання, яким надасте перевагу, щоб не вичерпати завчасно свій енергетичний потенціал. Близькі люди тонко відчуватимуть ваші настрої, а тому всіляко долучатимуться до ваших ініціатив. Не бійтеся їх залучати до простої роботи собі на користь. На ниві особистих відносин усе буде тихо й спокійно, лише не забувайте приділяти час коханій людині.
Сприятливі дні гороскопу: 1, 4, 8, 10, 12, 15, 18, 20.
Дні, в які слід бути обережними: 3, 13, 23.

Тілець (20 квітня – 20 травня)
Цього місяця можуть трапитися такі ситуації, що докорінно змінять ваші погляди й перевернуть життя догори дригом. Зорі попереджають: вчіться керувати своїми емоціями, інакше буде складно пережити те, що вам приготувала доля. Максимально унеможливте конфлікти з колегами й рідними – вони лише відбиратимуть ваші сили й завзяття. Сплануйте свої дії відповідно до поставлених завдань. Важливо – грамотно розпоряджатися своїм часом і наявними ресурсами. Із фінансами все буде добре, якщо дозволите собі кілька підробітків і не витрачатимете кошти на дрібнички. У питаннях кохання краще поставити паузу, а якщо людина вас утомлює, то поставте крапку.
Сприятливі дні гороскопу: 5, 7, 9, 11, 15, 17, 19, 22.
Дні, в які слід бути обережними: 4, 12, 18.

Близнюки (21 травня – 20 червня)
Вам буде забезпечено потужний енергетичний заряд та сильний і корисний копняк, аби ви нарешті почали щось робити і вершити свою долю. Успіх на вас чекатиме як у професійній діяльності, так в особистих питаннях. Варто пам’ятати, що життя – це рух, тому припиніть сидіти на одному місці. Проте добре подумайте щодо проектів, за які візьметеся – чи принесуть вони вам бажані результати, як швидко і що для цього потрібно вкласти. Відвідуйте різноманітні заходи, спілкуйтеся з потенційними партнерами і довіряйте своїй інтуїції. Грошей буде достатньо, але й заощадити на майбутню відпустку не завадить.
Сприятливі дні гороскопу: 4, 6, 9, 10, 11, 14, 18, 20, 24.
Дні, в які слід бути обережними: 3, 13, 23.

Рак (21 червня – 22 липня)
Червень зможете назвати періодом стабільності та сталого розвитку. Ви знаєте куди прямуєте й навіщо. А проявивши цілеспрямованість і наполегливість зможете отримати низку важливих перемог. Головний ваш ворог цього місяця – лінь. Вона ходитиме за вами по п’ятах, нагадуватиме про себе у найвідповідальніші моменти. Тому потрібно якісно відпочивати, щоб не давати моментам лінощів надмірних шансів вам завадити у досягненні своєї мети. Також у цей час слід довести до завершення всі поточні справи, постарайтеся не починати у цей період нічого нового.
Сприятливі дні гороскопу: 8, 9, 10, 12, 15, 19, 20, 23, 26.
Дні, в які слід бути обережними: 3, 13, 22.

Лев (23 липня – 22 серпня)
Місяць буде динамічним, позитивним і несподіваним. Вам рекомендовано трохи зменшити швидкість, а всі завдання виконувати помірковано і спокійно. За все й одразу хапатися не слід – втратите внутрішню гармонію, партнерів і багато нервових клітин. Варто звернути увагу на фінансові активи – вони вимагають поповнення, тож від запропонованих додаткових заробітків краще не відмовлятися, але обирати найприбутковіші можливості. В особистому життя зорі рекомендують приборкати ревнощі і припинити гнітити своїх коханих надмірною увагою. Поверніть її у свій бік – займіться фізичними вправами, сходіть на масаж абощо.
Сприятливі дні гороскопу: 9, 10, 12, 15, 18, 20, 22, 25.
Дні, в які слід бути обережними: 3, 13, 23.

Діва (23 серпня – 22 вересня)
Цей місяць обіцяє бути досить суперечливим. У вас буде досить сил і натхнення на нові звершення й проекти, проте будь-які починання варто декілька разів обміркувати. Очистіть свій простір – у ньому надто багато негативно налаштованих осіб, які приховуються за масками дружелюбності. Водночас, можливі загострення у відносинах із вищим керівництвом, тому опановуйте свої амбіції та настрій. Знайдіть для виходу енергії якесь позитивне русло – заняття спортом або ж відвідини цікавих заходів. Вам потрібно добре подумати над своїми проблемами і варіантами їх вирішення. Дайте собі цей час для того, щоб раз і назавжди змінити хід свого життя.
Сприятливі дні гороскопу: 2, 5, 8, 9, 10, 12, 14, 16, 18.
Дні, в які слід бути обережними: 3, 13, 23.

Терези (23 вересня – 22 жовтня)
На вас чекає неймовірна удача у нових починаннях, але й вороги чатуватимуть поряд. Тому слід остерігатися інтриг, ризикованих заходів, необдуманих вчинків і порожніх розмов. Зважуйтеся лише на ті зміни, що вам принципово необхідні, інакше весь час оглядатиметеся. Запишіться на цікаві вам тренінги чи семінари, прикупіть навчальної літератури – вашим знанням потрібні додаткові вливання корисної інформації. Знаходьте час і для родини, і для себе. Не шкодуйте грошей на приємні покупки, тіште себе і ні в чому собі не відмовляйте.
Сприятливі дні гороскопу: 19, 20, 24, 26, 27, 29, 30.
Дні, в які слід бути обережними: 4, 23, 28.

Скорпіон (23 жовтня – 21 листопада)
Червень створить спеціально для вас особливу смугу «перешкод». Вам створять проблеми і дадуть інструменти для вирішення. Все, що вам потрібно буде, це робити те, що від вас вимагає ситуація. Керуйтеся власним розумом, принципами і будьте готові до надзвичайних результатів. Що більше ви вкладатимете сил, то більшою буде віддача, тому шкодувати себе не варто. Сплануйте майбутній відпочинок так, щоб ви сповна потім могли ним насолодитися. Кошти бережіть від шахраїв, нікому не довіряйте свої чесно зароблені. Особливу увагу в цьому місяці зверніть на своє здоров’я.
Сприятливі дні гороскопу: 17, 19, 21, 24, 27, 29, 30.
Дні, в які слід бути обережними: 5, 13, 23.

Стрілець (22 листопада – 21 грудня)
Дуже постарайтеся не вляпатися у якусь дурнувату халепу. Оминайте підозрілих людей, уникайте негативних думок і припиніть ризикувати власною безпекою. Усе буде добре лише в тому випадку, якщо ви справді цього захочете. Матимете повно сил, енергії та нових ідей, щоб заповнити свої будні зайнятістю. Також місяць подарує безліч можливостей для відпочинку, тож не баріться ними користуватися. Спілкуйтеся з друзями, проводьте весело час і насолоджуйтеся тим, що маєте. Далекі мрії і плани залишіть на наступний місяць. Дбайте про емоційний комфорт.
Сприятливі дні гороскопу: 2, 4, 6, 8, 10, 12, 15, 17, 18.
Дні, в які слід бути обережними: 3, 13, 22.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Покладіться на колег і партнерів. Вони у вас надійні і досвідчені. Тому не звалюйте всю відповідальність за нові проекти лише на свої плечі – потім болітиме спина й голова. Бережіть себе більше, дбайте про здоров’я, а підтримці віддячите добрим словом і розділите з ними славу і лаври переможців. Щодо фінасів – проблем не передбачається, як і непередбачуваних витрат. Тому живіть у своє задоволення. У коханні зорі рекомендують не поспішати, хоча ризику у тому, що відбуватиметься протягом місяця особливого немає. Максимум, що може статися – вам подарують абсолютне й невимовне щастя. Обирати лише вам.
Сприятливі дні гороскопу: 1, 3, 6, 7, 8, 10, 13, 15, 17, 19, 20.
Дні, в які слід бути обережними: 9, 14, 18.

Водолій (21 січня – 18 лютого)
Позбудьтеся страхів незрозумілого походження. Бо ж вони заважають вам побачити істину і справжній шлях. Саме тому червень – це час для боротьби. Боріться як на зовнішніх, так і на внутрішніх фронтах. Можна без агресії, проте з обов’язково продуманими тактикою й стратегією. Говоріть про свої бажання, чітко окреслюйте те, до чого прагнете. Лише так вам удасться виграти. Будьте сміливими, навіть якщо це дуже важко. Ризикуйте й мрійте – це саме те, що триматиме вас у тонусі впродовж усього періоду. Заощадьте трохи коштів на відпочинок – він вам знадобиться.
Сприятливі дні гороскопу: 1, 3, 5, 6, 8, 9, 10, 12, 14, 17, 19.
Дні, в які слід бути обережними: 7, 13, 23.

Риби (19 лютого – 19 березня)
Накопичувати борги – погано. Тому виконайте всі обіцянки, що давали людям до цього часу. Щодня робіть одну добру справу, виконуйте одну обіцянку чи створюйте щось корисне. Так забезпечите собі плюсики в карму і організуєте довкола себе той творчий простір, якого вам бракувало. Віддайтеся креативним ідеям та настроям, вони здатні перевернути весь ваш світ. Більше довіряйте своєму баченню, надихайтеся творіннями інших. Так, покроково, вийдете із болота розчарувань. Вам потрібно більше спілкуватися і говорити про свої ідеї, інакше про них ніхто не дізнається. Бережіть імунну систему і більше усміхайтеся.
Сприятливі дні гороскопу: 7, 8, 10, 12, 14, 16, 18, 19, 20, 24.
Дні, в які слід бути обережними: 6,13, 23.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x