У Черкасах затримали ділків з відмивання грошей

У Черкасах затримали ділків з відмивання грошей

Співробітники Служби безпеки України припинили діяльність міжрегіонального конвертаційного центру із загальним обігом понад двісті мільйонів гривень. Повідомляє прес-служба СБУ України в Черкаській області.

Оперативники Управління СБ України у Черкаській області встановили, що ділки надавали послуги з відмивання грошей та мінімізації податків комерційним структурам із Черкащини та Київщини.

Співробітникиспецслужби задокументували, що через безтоварні фіктивні операції зловмисники вивели у тінь понад двісті мільйонів гривень, зокрема будівельних компаній та представників агробізнесу. Під час обшуків в офісних приміщеннях конветрцентру правоохоронці вилучили майже два мільйони гривень готівки, понад двадцять п’ять печаток підприємств з ознаками фіктивності, фінансово-господарську документацію, комп’ютерну та офісну техніку, яка доводить здійснення ділками протиправних оборудок.
Відкрито кримінальне провадження за ст. 191 Кримінального кодексу України. Тривають невідкладні слідчі дії. Операція проводилася спільно з поліцією під процесуальним керівництвом прокуратури.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x