Під час «Summer Challenge» активні черкащани збиратимуть кошти для допомоги новонародженим

Під час «Summer Challenge» активні черкащани збиратимуть кошти для допомоги новонародженим

Сьогодні у Черкасах стартував ІІІ фестиваль тімбілдингу «Summer Challenge 2018». Перші учасники фестивалю у прес-центрі «Нової Доби» розказали про свої очікування, участь та особливості сьогоднішньої події.
Психолог Вікторія Гуро на фестивалі презентуватиме в Долині троянд Клуб науки «QUARK». Також пані Вікторія буде учасницею забігу «X CHALLENGE» в індивідуальному порядку.
− Участь у сьогоднішньому фестивалі стане для багатьох можливістю рухатися вперед, втілювати бажання. Простір реально відкриється після таких марафонів, − зазначає пані Вікторія.
Юлія Манастирна представлятиме інтелектуальну спільному «Чігра».
− У місті ми організовуємо такі заходи як «БрейнРинг», «Що?Де?Коли?». Сьогодні ж запропонуємо містянам долучитися до гри. Це буде у тімбілдингу «Шалена трійка». Для цього потрібно зібрати команду з трьох осіб, взяти бланки й проходити локації, − розповідає Юлія.
Дмитро Зборовський, ведучий, цього дня говоритиме з головної сцени фестивалю.
− Цей захід об’єднує громаду, представників бізнесу, влади заради реалізації соціальних проектів, − зазначає Дмитро. − Ця подія не лише унікальна для Черкас, а й для усієї України. Саме під час цього фестивалю є можливість об’єднатися й отримати максимум позитивних емоцій. У нас будуть команди бізнесу, містян, представників влади заради допомоги маленьким черкасцям, а саме неонатальному центру в придбанні дороговартісного обладнання.
Сьогодні учасникам потрібно зібрати 80 тисяч гривень на пульсометри, дитячі електронні ваги, нібулайзери та інше.
По всій Долині троянд буде декілька локацій: головна сцена – звідти лунатимуть основні заклики, оргмоменти та виступатимуть гурти;
Головною подією є «X CHALLENGE» − забіг, у якому братимуть участь діти і дорослі. Діти у віці плюс 10, стартуватимуть о 10.00. Під час нього можна спробувати 25 перешкод. О 16.00 почнеться забіг для дорослих. Для бізнесу пройде форум на відкритому повітрі «OPEN AIR». Приїдуть спікери з Києва, які розповідатимуть про те, як побувати свій бренд, як зробити його успішним, наскільки інформаційні технології впливають на бізнес зараз, що потрібно автоматизувати, щоб бізнес розвивався.
Також о 18.00 буде велика шахова битва. Це новий проект у місті, де в шахах замагимуться сотні людей одночасно. Кожен завдяки мобільному та спеціальному додатку робитиме свій хід. Той хід, за який проголосувала більшість і робитиметься. О 19.00 нагороджуватимуть учасників забігу, а о 19.30 – подія, яку чекають всі черкасці, битва фарбами. І до 22.00 з головної сцени всіх охочих розважатимуть відомі гурти.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x