Учасники фестивалю радять черкащанам бути активнішими і щасливішими

Учасники фестивалю радять черкащанам бути активнішими і щасливішими

Сьогодні в рамках інформаційний марафону фестивалю тімбілдінгу Summer Challenge, що відбувся в прес-центрі «Нової Доби», редакцію відвідали спікер відкритої нетворкінг платформи OpenBiz.Start Олена Литвинова, спікер лінійки майстер-класів «Tryworkinginmyshoes» Олена Гармаш, учасник забігу Андрій Феофілов.

– Коли я дізнався про цей забіг, то не вагався ні хвилини, бо кожен учасник має реальний шанс допомогти місту, адже має зробити певний внесок. Ці кошти накопичуються і передаються в перенатальний центр. На них потім буде закуплено обладнання, яке допоможе дітям, що народилися завчасно. Крім того, у лютому цього року ми з дружиною вирішили зайнятися собою. Купили абонемент в один із залів. І саме зараз було важливо протестити себе, дізнатися, чого вдалося досягти за цей час. Думаю, це навіть певний знак долі.

Учасники фестивалю радять черкащанам бути активнішими і щасливішими

Олена Гармаш також розповіла про свою участь у фестивалі:
– Ми будемо розповідати, як продавати свої вироби, які ми виготовляємо своїми руками, з чого почати, як аналізувати нішу, в якій працювати, визначити цінову політику та багато іншого.

В діяльності Олени Литвинової на фестивалі також червоною стрічкою проходить тема підприємництва. В рамках фестивалю вона розповідатиме про те, як просувати свій бренд у соціальних мережах, як просувати свої послуги та багато чого іншого.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x