Команди-учасники фестивалю розповіли про свою участь у заході

Команди-учасники фестивалю розповіли про свою участь у заході

Щойно у прес-центрі «Нової Доби» про свої враження від фестивалю тімбілдінгу «Summer Challenge»–2018, що відбувається сьогодні у Долині троянд, розповіли про свої враження команди-учасниці від «Ощадбанку» та «Юрія-Фарм». Для кожного з них фестиваль – це драйв, емоція, випробування і волонтерство.

– Ми беремо участь у фестивалі вже втретє. Торік зайняли друге місце, першого року – третє. Прямуємо до перемоги. Проте найперше – це мета, допомога неонатальному центру. Хороша ціль, надія дати життя, продовжити цим діткам життя. Друге – фестиваль об’єднує нас у велику, дружню і надійну сім’ю, тому для нас ця участь особливо важлива, – сказав Дмитро, учасник команди «Ощадбанк».

Представники команди «Юрія-Фарм» бере участь у фестивалю вдруге. Від заснування фестивалю компанія представляє не одну команду до участі.
– Цьогоріч нас представляло 12 команд, яких об’єднувала підтримка здорового способу життя, спорту. Для «Юрія-Фарм» благодійність – це не нове, ми беремо активну участь у всіляких заходах, присвяченій цій тематиці, – наголосили у команді «Юрія-Фарм».

Обидві команди впевнені, що будь-яка добра мета – це запорука розвитку соціальної відповідальності для будь-якого підприємства, і участь у подібних заходах на особистісному рівні сприяє іншому ставленні до роботі, що робота – це не просто заробляння грошей, а й допомога тим, хто цього потребує.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x