Школи-інтернати Черкащини визначали найкращого легкоатлета

Школи-інтернати Черкащини визначали найкращого легкоатлета

12 команд узяло участь у обласних змагання з легкої атлетики серед учнівських колективів інтернатних навчальних закладів Черкаської області. Про це «Нова Доба» дізналася в департаменті освіти і науки ОДА.

Змагання проводились у двох групах: серед вихованців спеціальних загальноосвітніх шкіл-інтернатів та серед шкіл-інтернатів санаторіїв, дитячих будинків, спортивного ліцею й спеціалізованої школи-інтернату.

За результатами легкоатлетичних змагань переможцями та призерами у першій групі стали спортивні колективи: Вільшанської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату – І місце; Корсунь-Шевченківської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату – ІІ місце; Вільшанської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату – ІІІ місце.

Серед команд другої групи І місце вибороли вихованці Звенигородської загальноосвітньої школи-інтернату, ІІ місце посіла команда Монастирищенської загальноосвітньої школи-інтернату, ІІІ сходинку п′єдесталу здобули вихованці Корсунь-Шевченківської загальноосвітньої школи-інтернату.

Учасники команд-переможців були нагороджені пам′ятними медалями та дипломами.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x