10 тис 500 грн зібрали активісти у Смілі на зарибнення озера

10 тис 500 грн  зібрали активісти у Смілі на зарибнення озера

Небайдужі сміляни гуртом назбирали майже 11 тисяч гривень на зариблення озера в міському парку імені графа Бобринського.
Повідомив у Фейсбуці голова громадської організації «Об’єднання підводних мисливців та рибалок Черкащини» Ілля Слободяник, інформує Сміла.ua.

«Зокрема, 4500 гривень надійшло на рахунок організації від однієї небайдужої людини, яка побажала бути невідомою, аби ніхто не міг звинуватити її в популізмі. На сьогодні загалом зібрано 10500 гривень», – констатує Ілля Слободяник.
За його словами, зарибок громадська організація вже знайшла в Київській області. Там в наявності до 500 кг карасика та близько 500 кг асорті з коропа, амура та товстолоба.

«Карась – по 15гривень, а асорті – по 45 гривень за кілограм. Ціна непогана. Та й для озера потрібні амур і товстолоб, а коропу будуть дуже раді рибалки», – веде далі голова громадської організації «Об’єднання підводних мисливців та рибалок Черкащини» .
Але, уточнює він, є одна умова – треба забрати усіх запропонованих мальків, що коштуватиме 30 тисяч гривень і плюс доставка рибовозкою ще кілька тисяч гривень.

«Тож ще раз прошу долучитись до доброї справи усіх небайдужих смілян та підприємства нашого міста», – закликає Ілля Слободяник.
Про банківський рахунок, на який можна скидати кошти, і прізвища тих благодійників, хто це вже зробив, можна дізнатися на сторінці у ФБ Іллі Слободяника.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x