У Каневі рятувальники навчали громадян правилам безпечного відпочинку влітку (ВІДЕО)

У Каневі рятувальники навчали громадян правилам безпечного відпочинку влітку (ВІДЕО)

З метою попередження випадків загибелі людей на водних об’єктах та запобігання виникнення пожеж у природних екосистемах, 4 червня співробітники Канівського районного відділу Управління ДСНС у Черкаській області провели рейд на одному з найулюбленіших місць відпочинку жителів міста, на пляжу річки Дніпро та прибережній лісопарковій зоні. Про це «Нова Доба» дізналася в ДСНС України в Черкаській області.

Під час бесід з відпочивальниками, фахівці Держслужби з надзвичайних ситуацій наголосили на забороні розведення багать в природних екосистемах у пожежонебезпечний період.

Також, рятувальники застерегли громадян, що не варто тривалий час перебувати у воді, оскільки низька температура води негативно впливає на організм. Співробітники ДСНС наголосили на тому, що не менш небезпечним є вживання спиртних напоїв при відпочинку біля водоймищ. Через негативний вплив алкоголю людина не здатна контролювати рухи та швидко орієнтуватися, особливо перебуваючи у воді.

Під час профілактичного відпрацювання, фахівці Служби порятунку звернули особливу увагу на відпочивальників, які перебували на березі річки з дітьми, звернувшись з проханням не залишати малечу без нагляду та постійно навчати правилам безпеки життєдіяльності.

Спілкуючись з місцевими жителями, рятувальники роздали інформаційні листівки з основними правилами безпеки під час відпочинку в літній період.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x