Юрій Ткаченко вирішить проблеми ринку на Пастерівській

Голова обласної державної адміністрації Юрій Ткаченко ініціює створення незалежної комісії, яка допоможе розв’язати проблемні питання по ринку, що на Пастерівській. Про це обласний очільник пообіцяв під час зустрічі із працівниками ринку.

Працівники ринку по вулиці Пастерівська зустрілись із Юрієм Ткаченком аби поскаржитись на постійний тиск перевіряючих органів та дії працівників Кп «ЧЕЛУАШ», які намагались розпочати прочищення зливової каналізації на території ринку без попередження з адміністрацією.

У суботу заважали працювати комунальники, за три дні до цього невідомо з яких причин закрили ветлабораторію, – скаржиться директор ринку Олександр Островський. – Не дають спокійно працювати ДАІвці, що чергують біля нас.
Підприємці стверджували, що безпосередню причетність до неспокійної роботи ринку має голова Черкаської ОДА, який у минулому був співзасновник ринку «Фермерський» – головного конкурента Пастерівського ринку.
Із складу засновників ринку я вийшов ще до того, як зайняти посаду голови ОДА, – запевнив Юрій Ткаченко. – Проблеми по ринку тягнуться з 2012 року. Поки я керівник адміністрації хочу скористатись нагодою і докласти всіх зусиль, аби раз і назавжди поставити крапку у цьому питанні. Тому пропоную створити незалежну комісію з представників громадськості, які об’єктивно розберуться у проблемах.

До комісії керівник області запропонував включити представників самооборони, Правого сектору, люстраційного комітету, представників профспілок та народної ради. Крім того до вирішення питання голова ОДА залучив і міську владу, зокрема Віктора Білоусова та депутатів, адже вважає проблематику по ринку компетенцією місцевої влади.

Юрій Ткаченко та перший заступник голови ОДА Наталія Старікова пообіцяли, що робота комісії почне роботу вже на цьому тижні і найближчим часом всі питання будуть вирішені, а підприємці зможуть спокійно працювати.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x