22 підприємста Черкащини представили на агропромисловій виставці

22 підприємста Черкащини представили на агропромисловій виставці

Сьогодні в столиці стартувала найбільша агропромислова виставка в Україні та Східній Європі «Агро-2018». Вона триватиме до 9 червня. Тут свою продукцію презентують і 22 підприємства Черкащини, зокрема з Черкаського району, Золотоніщини, Уманщини, Христинівщини, Шполянщини та ін. Про це інформує начальник управління агропромислового розвитку Черкаської ОДА Ігор Колодка, який наразі спільно з фахівцями структури та представниками виробництв беруть участь у виставці. Загалом же тут – кілька сотень учасників із різних країн.
Зауважимо, програма виставки передбачає круглі столи, панельні дискусії семінари та ін.

Довідково:
Виставка «АГРО-2018» — найбільша агропромислова виставка в Україні та Східній Європі, виступає ефективною платформою для вдосконалення виробництва, впровадження інновацій, презентацій новинок в усіх сферах АПК України, діловим заходом, що відкрив можливості для співпраці з країнами – лідерами світового аграрного сектору, а також унікальною нагодою для діалогу між приватним бізнесом і державою, асоціаціями та іноземними представниками.
Особлива увага приділяється: новинкам сільськогосподарської техніки та устаткуванню, високопродуктивним породам свійських тварин, сучасним агротехнологіям для всіх галузей сільського господарства.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x