У Черкасах проведуть масштабний спортивний фестиваль

У Черкасах проведуть масштабний спортивний фестиваль

Черкаський спортивний фестиваль під гаслом «Твоя сила – твоя Незалежність» відбудеться у Черкасах 23-24 серпня. Він об’єднає в собі низку показових виступів із бойових мистецтв, гімнастики, волейболу, баскетболу, фехтування, стрільби з луку, танців, а ще – квестів, спортивних ігор та майстер-класів від чемпіонів, де кожен відвідувач може спробувати свої сили.

Заходи фестивалю проходитимуть одночасно на кількох локаціях. Попередньо на відкриті спортивні майданчики «перетворяться» Долина троянд, один із міських пляжів та територія Центрального стадіону. У майбутньому, сподіваються організатори, фестиваль стане традиційним.

Про це йшлося під час першої зустрічі організаційного комітету, яка відбулася 7 червня під головуванням заступника міського голови Юрія Ботнара.

– Ми хочемо провести такий фестиваль, передовсім, не для професійних спортсменів, а для людей від спортсменів. Для людей, які можливо зараз навіть далекі від спорту, але після відвідин фестивалю почнуть тренуватися, ходити до спортивної зали, – зауважує він. – Ми ставимо за мету популяризацію здорового способу життя. Показати, що це модно та легко, продемонструвати, що життя зі спортом набагато якісніше.

Фестиваль триватиме і вдень, і у вечірній час. Заходи розраховані на різну аудиторію – як для дорослих, так і для дітей.

За словами Юрія Ботнара, до участі в черкаському фестивалі долучаться й українські зірки спорту. Утім, хто саме це буде, зазначає, поки що залишать у таємниці.

Юрій Ботнар додає, що на перспективу міська влада має амбітні плани зробити з Черкас спортивну столицю України.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x