В обласному центрі навчали ефективній співпраці з молоддю

В обласному центрі навчали ефективній співпраці з молоддю

У Черкаському обласному центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів відбувся короткостроковий тематичний семінар, де відпрацьовували інноваційні моделі роботи з молоддю. Зокрема, семінар організований з метою підвищення кваліфікації працівників з питань сім’ї, молоді та спорту райдержадміністрацій, міськвиконкомів, виконавчих органів об’єднаних територіальних громад. Про це «Новій Добі» стало відомо з прес-служби Черкаської ОДА.

Працівники Черкаського обласного молодіжного ресурсного центру провели для слухачів семінару низку практичних занять та тренінгів. Вони відпрацювали питання розвитку громадянської відповідальності та активності молоді, популяризації, поширення та мотивації волонтерства на Черкащині, проведення соціологічних досліджень про молодь в Україні, впровадження програми медіа грамотності, розвитку мережі молодіжних центрів на Черкащині, проведення циклу заходів з неформальної освіти, щодо підвищення кваліфікації молодіжних працівників та активної молоді.

Програма семінару – практико орієнтована і спрямована на запровадження ефективних методів та форм роботи з молоддю в регіоні.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x