Смілянин обікрав своїх сусідів

Смілянин обікрав своїх сусідів

Молодик скористався відсутністю своїх сусідів і обікрав їхній будинок. Правоохоронці протягом доби встановили та затримали зловмисника. Викрадені речі повернуті власнику. Про це «Нова Доба» дізналася в прес-службі СЗГ УМВС України в Черкаській області.

До співробітників Смілянського міськвідділу міліції з повідомленням про крадіжку звернувся 54-річний місцевий житель. Чоловік розповів, що в одному із сіл району має дачний будинок, в якому останнім часом ніхто не проживає. Приїхавши до свого маєтку, він виявив пошкоджене вікно будинку і відсутність металевих виробів у тому числі й пічного опалення, яке ще декілька днів тому було на місці.

Правоохоронці дізнавшись від потерпілого перелік викраденого майна, відразу розпочали пошуки. Опитували жителів села, перевіряли осіб з числа раніше судимих за аналогічні злочини та приймальні пункти металобрухту. Проведеними оперативно-розшуковими заходами вдалося встановити, що 20-річний місцевий житель, який вже має одну судимість за крадіжки, здав на один із таких пунктів такі ж металеві вироби, які зникли з будинку потерпілого.

Як з’ясувалося, підозрюваний проживає на тій самі вулиці, де сталася крадіжка. Для з’ясування всіх обставин, молодика відразу було доставлено до міськвідділу міліції. Під тиском незаперечних доказів підозрюваний зізнався у скоєному і на слідстві все розповів. Знаючи, що в одному із сусідніх будинків ніхто не проживає, а господарі лише періодично навідуються він зважився на крадіжку. Вночі, розбив віконне скло та проник до нежилого будинку звідки викрав різні металеві вироби, в тому числі і деталі пічного опалення, які наступного дня здав на металобрухт.

Наразі слідчим відділом Смілянського міськвідділу міліції відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. За скоєння такого правопорушення передбачено покарання у вигляді позбавленням волі на строк від трьох до шести років. Триває досудове розслідування.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x