Григорію Голишу висловили подяку за укладання унікальної книги

Григорію Голишу висловили подяку за укладання унікальної книги

Колектив Тетіївської централізованої бібліотечної системи Київської області висловлює подяку директору наукової бібліотеки імені Михайла Максимовича Черкаського національного університету Григорію Голишу за цінний, оригінальний задум та багаторічну кропітку роботу по збору й систематизації матеріалів для унікальної праці «2300 вибраних мудрих думок про книгу і читання». Про це «Новій Добі» стало відомо з прес-служби Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького.

Нагадаємо, особливістю книги є те, що у ній вперше зібрано рекордне число — аж 2300 — висловів як фольклорного, так і авторського походження, об’єднаних спільною тематикою. Також подано відомості про авторів мудрих висловлювань щодо користі книги і читання.

Варто зазначити, що книга має добре продуману й цілком доречну структуру: крім основного інформаційного блоку, обширно подана бібліографія і цінні додатки, матеріали яких мають і методичну й практично-прикладну цінність: їх можна інсценізувати в процесі підготовки до заходів Всеукраїнського тижня книги чи інших читацьких зібрань.

З книгою «2300 вибраних мудрих думок про книгу і читання» можна ознайомитися і в науковій бібліотеці Черкаського національного.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x