Смілянські школярі зустрілися із відомою письменницею

Смілянські школярі зустрілися із відомою письменницею

11 червня у Смілі читальний зал дитячої книгозбірні наповнився теплом та радісним сміхом, який лунав під час зустрічі учнів 1–3 класів школи–колегіуму № 3 із талановитою гостею – Оксаною Галаган. Про це «Нова Доба» дізналася із Смілянської міської ради.

Оксана Олегівна – дитяча письменниця, поетеса, автор прозової збірки «Маленькі історії» є наймолодшим членом НСПУ з 2014 року, також займається танцями, режисурою та художнім мистецтвом. Знайомство пані Оксани зі школярами розпочалася із чарівного східного танцю у виконанні талановитих учениць студії «Роксолана», керівником якого і є гостя.

Спілкуючись із письменницею, діти із задоволенням слухали авторські твори, активно задавали питання та брали участь у веселих, рухливих іграх, які з ними проводила пані Оксана.

Зацікавили школярів також мультиплікаційні відеоролики «Сонечко» та «Кактус», створені за мотивами гості.
Учні 1–А го кл. (кл. кер. Наталія Свір) підготували для письменниці віршований подарунок, а учні 3-Б кл. (кл. кер. Алла Яковенко) виконали чудову пісню про Україну; діти активно купували книги з побажаннями від автора та щирими оплесками подякували гості за цікаву зустріч.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x