СМС-інформування пенсіонерів та застрахованих осіб

Про порядок проведення СМС-інформування пенсіонерів та застрахованих осіб розповідає начальник Черкаського відділу обслуговування громадян №1 головного управління Пенсійного фонду України в Черкаській області Тетяна Хилик:

− Пенсійним фондом України запроваджено механізм інформування громадян за допомогою смс-розсилок. Відтепер всі пенсіонери, які бажають отримувати повідомлення в такий спосіб, можуть засобами мобільного зв’язку дізнатися про тривалість свого страхового стажу, суму призначеної пенсії та дату її виплати, результати проведеного перерахунку пенсії, поновлення пенсійної виплати та строк припинення виплати пенсії, а застраховані особи – довідатись про сплату страхових внесків. За допомогою смс-повідомлень пенсіонерам, за потреби, надсилатимуть запрошення відвідати орган Пенсійного фонду України для підтвердження або з’ясування необхідних даних.
У зв’язку з цим, запрошуємо всіх охочих з числа пенсіонерів та застрахованих осіб завітати до найближчого відділу обслуговування громадян Головного управління Пенсійного фонду України в Черкаській області і надати відповідні контактні дані мобільного зв’язку та згоду на отримання смс-повідомлень від пенсійної служби.
Одночасно закликаємо черкащан реєструватися користувачами електронних послуг веб-порталу Пенсійного фонду України, щоб мати доступ до даних, які містяться в реєстрі застрахованих осіб Державного реєстру загальнообов’язкового державного соціального страхування, володіти інформацією щодо пенсійного забезпечення та сплачених страхових внесків. Особи, які користуються послугами веб-порталу за допомогою електронного цифрового підпису, мають можливість замовити послугу смс-інформування безпосередньо на порталі, не звертаючись до сервісного центру.

Адреси відділів обслуговування громадян №1,№2 та №3 з понеділка по четвер з 8.00 до 17.00, п’ятниця з 8.00 до 16.00:
– м. Черкаси, вул. Хрещатик, 195;
– м. Черкаси, вул. Припортова,10;
Адреси агентських пунктів по вівторкам за окремим графіком:
– м. Черкаси, вул. Подолінського,13 (комітет самоорганізації населення «Дніпровський»);
– м. Черкаси, вул. О. Панченка, 7 (комітет самоорганізації населення «Лісовий»);
– м. Черкаси, вул. Тараскова, 10 (комітет самоорганізації населення «Перемога»);
– м. Черкаси, вул. С. Кішки, 218 (комітет самоорганізації населення «Хімселище»).

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x