Спеціальна гаряча лінія для роботодавців і громадян

Спеціальна гаряча лінія для роботодавців і громадян

Про працевлаштування, нарахування пенсій та податків із заробітної плати говоритимуть з 10-00 до 11-00 13 червня 2018 року у прес-центрі «Нової Доби» посадові особи Головного управління Пенсійного фонду України в Черкаській області, Черкаського обласного центру зайнятості та головного управління ДФС у Черкаській області.

Головні спікери – заступник начальника головного управління Пенсійного фонду України в Черкаській області Олександр Супряга та заступник директора Черкаського обласного центру зайнятості Марина Сорокіна.

Спікер від ДФС – начальник управління податків і зборів з фізичних осіб головного управління ДФС у Черкаській області Наталія Вікторівна Бойко.

Радимо читачам Черкаської обласної газети «Нова Доба» та усім зацікавленим черкащанам обов’язково долучитись і взяти участь у спеціальній гарячій лінії для роботодавців і працівників.

Які питання можна ставити спікерам?
– Як вирахувати пенсійний стаж і суму пенсії; кому і на яких підставах проводиться пенсійний перерахунок та що робити, коли стажу не вистачає.
– Як знайти роботу за фахом, отримати ще одну освіту для здобуття затребуваної професії.
– Як правильно оформити працівника на роботу, коли і в які терміни повідомити про це ДФС, які наслідки незадекларованої праці та як розрахувати правильно податки і ЄСВ (на прикладах).

Номер телефону гарячої лінії: 54-20-86 (0472)
Питання для висвітлення приймаються на адресу ДФС ck.zmi@sfs.gov.ua
та адресу «Нової Доби» gazeta@novadoba.com.ua

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x