Суд скасував виправдання канівського вбивці

Суд скасував виправдання канівського вбивці

Ухвалою апеляційного суду Черкаської області за апеляційною скаргою прокурора скасовано виправдувальний вирок Золотоніського міськрайонного суду Черкаської області від 06.03.2018, яким громадянина М. визнано невинуватим та виправдано у зв’язку з недоведенням його вини у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 187 (розбій), п. 6 ч. 2 ст.115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Про це «Нова Доба» дізналася із прес-служби прокуратури Черкаської області.

Органом досудового розслідування громадянин М. обвинувачується в тому, що він у листопаді 2015 року, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, знаходячись на узбіччі автодороги при виїзді з м. Канів, неподалік пам’ятного знаку невідомому солдату, маючи умисел на заволодіння грошовими коштами потерпілої Б., з корисливих мотивів, умисно наніс їй чисельні удари руками й ногами по голові та тулубу, чим спричинив тяжкі тілесні ушкодження, від яких наступила смерть жінки. У подальшому обвинувачений заволодів грошовими коштами потерпілої, відтягнув її тіло з узбіччя автодороги вглиб лісового насадження, де залишив.

Завдяки активній позиції прокурора, який брав участь в апеляційному перегляді, вказане реабілітуюче рішення стосовно громадянина М. скасовано та, з огляду на допущені порушення кримінального процесуального закону під час судового розгляду, призначено новий розгляд кримінального провадження у суді першої інстанції.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x