Рятувальники зустрілися з дітьми в таборі

Рятувальники зустрілися з дітьми в таборі

Днями співробітники Канівського районного відділу ДСНС України в Черкаській області в рамках акції «Безпечне літо» завітали до спортивно-патріотичного табору «Сонце над Дніпром». Під час зустрічі рятувальники провели зі школярами профілактичну бесіду з безпеки життєдіяльності та нагадали правила безпечного відпочинку на воді та на природі. Також фахівці Служби порятунку звернули увагу дітей на необхідності дотримання правил безпечної поведінки у випадку виявлення вибухонебезпечних предметів. Про це повідомляє прес-служба управління ДСНС України в Черкаській області.

Ще одна зустріч рятувальників та дітей відбулася у місті Корсунь – Шевченківський, де співробітники пожежно-рятувального підрозділу відвідали дітей із пришкільного табору місцевої школи №5 з поглибленим вивченням іноземних.

В рамках «Дня безпеки життєдіяльності» бійці ДСНС продемонстрували учням можливості пожежного автомобіля, рятувальне обладнання та спорядження вогнеборців. Діти із великим задоволенням приміряли бойовий одяг, гасили умовну пожежу та фотографувалися на згадку.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x