Завершився обласний етап Всеукраїнського фестивалю дитячого кіно та телебачення «Веселка»

Завершився обласний етап Всеукраїнського фестивалю дитячого кіно та телебачення «Веселка»

Днями відбувся обласний (заочний) етап Всеукраїнського фестивалю дитячого кіно та телебачення «Веселка». Інформують в Управлінні освіти і науки облдержадміністрації.
До участі у фестивалі долучилися вихованці закладів позашкільної освіти та учасники, запрошені організаційного комітету.
Свої відео роботи учасники готували за такими номінаціями: «Документальний/публіцистичний фільм», «Ігровий фільм», «Науково-популярний фільм», «Анімаційний фільм». Суддівство відбувалося за такими критеріями: оригінальність творчого задуму, емоційний вплив на глядача, повнота розкриття теми, оригінальність композиційного рішення, якість підготовленого відеоматеріалу.

Цьогоріч на розгляд членів журі обласного етапу фестивалю було подано 10 робіт вихованців позашкільних закладів освіти. Тему юні відеографи обирали самостійно. Відтак, відеоаматори сконцентрували свою увагу на любові до рідної землі, підняли гостросоціальні питання, розкрили багатогранність творчих дарувань Черкащини.

Найвищі оцінки членів журі отримала робота вихованців Черкаського Клубу юних моряків з флотилією, які підготували низку навчальних відеоробіт про види сучасного озброєння. Тож серед інших чотирьох доробок ця відеоробота представлятиме Черкащину на всеукраїнському рівні.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x