В дитячих таборах Черкащини розпочалося «Олімпійське літо»

В дитячих таборах Черкащини розпочалося «Олімпійське літо»

На Черкащині стартували всеукраїнські фізкультурно-оздоровчі заходи для дітей «Олімпійське літо», які проводять саме в літній період в оздоровчих таборах. Про це «Нова Доба» дізналася з офіційного сайту Національного олімпійського комітету України у Черкаській області. 12 червня в рамках цього проекту до пришкільних таборів Руськополянських загальноосвітніх шкіл № 1 та № 2 села Руська Поляна Черкаського району завітало відділення Національного олімпійського комітету України у Черкаській області.

Представники відділення Національного олімпійського комітету України у Черкаській області передали до таборів комплект спортивних м’ячів, а дітям провели олімпійський урок та тему «Історія олімпійського руху». Під час уроку учнів ознайомили з історією олімпійського руху в світі та на Україні, розповідали про олімпійські ігри стародавньої Греції, сучасний стан Олімпійських ігор, про досягнення українських спортсменів та олімпійців Черкащини. Учні активно долучилися до олімпійської вікторини, під час якої демонстрували свої «спортивні» знання, та до танцювальної програми і танцювальних батлів.
Активних учасників «Олімпійського літа» відзначили подарунками від відділення Національного олімпійського комітету України у Черкаській області.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x