Із професійним святом привітали медиків на Черкащині

Із професійним святом привітали медиків на Черкащині

Працівників галузі охорони здоров’я відзначили на Черкащині. Урочистості до їхнього професійного свята сьогодні відбулися в обласній філармонії. Голова Черкаської ОДА подякував медичним працівникам за роботу. Він наголосив, що поліпшення якості медичного обслуговування та наближення послуг до людей є одним і пріоритетів обласної влади. Про це «Нова Доба» дізналася із прес-служби Черкаської ОДА.

– Задля цього ми продовжуємо втілювати на Черкащині локальні проекти, аби показати черкащанам іншу якість медичного обслуговування, – сказав Юрій Ткаченко. – Це й інформатизація закладів охорони здоров’я, і оновлення автопарку «швидких», і створення скринінгових центрів «Здоров’я жінки», і поступова закупівля потрібного обладнання, якого в області доти не було, приміром, ангіографів. Також спільно ми створюємо центри ПМСД, будуватимемо та реконструюватимемо сільські амбулаторії. Маємо докорінні реформи в галузі, ініційовані Президентом і Урядом. І я вдячний усім медичним працівникам, колективу обласного управління охорони здоров’я та всім тим, хто допомагає нам втілювати розвиткові проекти.

Нагадаємо, на Черкащині комплексно вирішують проблеми галузі охорони здоров’я. За цим принципом тут, зокрема, реалізують проект щодо відкриття по області скринінгових центрів «Здоров’я жінки». Щороку на Черкащині обстежують до 300 тис. жінок, із них – у 4,5 тис. виявляють рак. Часто на пізніх стадіях. Скринінгові центри – це охоплення більшої кількості жінок і виявлення онко на ранніх стадіях.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x