Про інноваційні підходи та профорієнтаційну роботу з молоддю розкажуть фахівці Центру зайнятості

Про інноваційні підходи та профорієнтаційну роботу з молоддю розкажуть фахівці Центру зайнятості

У п’ятницю, 15 червня, об 11.00, у прес-центрі «Нової Доби» фахівці Центру зайнятості поінформують про процес реорганізації служби зайнятості, який передбачає створення на її основі сучасної соціальної сервісної служби для клієнтів, а також про інноваційні методи профорієнтаційної роботи з учнівською молоддю.

Під час заходу буде представлена інформація про переваги користування новим веб-сайтом Державної служби зайнятості, зокрема про використання електронних кабінетів для роботодавців та пошукачів роботи. Також мова йтиме про застосування профілювання зареєстрованих безробітних та їх соціального супроводу, як при працевлаштуванні, так і після нього за підходом кейс-менеджмент, який передбачає оцінку ситуації та потреб клієнта, визначення цілей та планування заходів задля їх досягнення.
Крім того, учасники заходу будуть поінформовані про стан ринку праці регіону, вплив міграційних процесів на ситуацію ринку праці, найбільш затребувані професії, вакансії та можливості працевлаштування, перенавчання та забезпечення тимчасовою зайнятістю населення регіону тощо.
Водночас, присутні дізнаються про переваги користування Платформою з профорієнтації та розвитку кар’єри, сервіс якої знаходиться на офіційній веб-сторінці Державної служби зайнятості.
Учасники отримають інформацію про ще одне нововведення в профорієнтаційній роботі, а саме – проведення заходів через Skype-зв\’язок, що забезпечує надання інформації більш зручним, доступним та цікавим способом із залученням соціальних партнерів, представників навчальних закладів та роботодавців.
До уваги ЗМІ будуть представлені результати анкетування школярів 8 класів щодо вибору професії, проведеним фахівцями обласної служби зайнятості.

Захід відбудеться за адресою: м. Черкаси, вул. Хрещатик, 223, прес-центр «Нова Доба»

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x