Пенсійний фонд бере на облік переселенців із Криму

Пенсійний фонд бере на облік переселенців із Криму

Громадянам, які переселилися до Черкаської області з Криму та міста Севастополя, для отримання пенсії необхідно звернутися до управління пенсійного фонду за місцем проживання. Про це «Новій Добі» повідомила перший заступник начальника головного управління Пенсійного фонду України в Черкаській області Світлана Зінник.

За її словами, запити на витребування пенсійної справи оформлюються невідкладно для поновлення виплати пенсій у найкоротший термін. При собі необхідно мати паспорт або інший документ, що посвідчує особу, пенсійне посвідчення (за наявності), довідку про присвоєння ідентифікаційного номера.

Роз’яснення з питань, що стосуються пенсійного забезпечення, можна отримати у фахівців управління за телефонами: для цивільних пенсіонерів – 36 08 01, для пенсіонерів силових структур – 38 45 76. Прийом громадян відбувається у робочі дні з 8.00 до 17.15 (перерва з 13.00 до 14.00). Крім того, можна звернутися на «гарячу лінію» Пенсійного фонду 0 800 503 753.
Нагадаємо, до управлінь Пенсійного фонду в області щодо переведення виплати пенсій за місцем фактичного проживання звернулося 36 громадян. Із низ 21 особу вже взяли на пенсійний облік. У квітні їм буде виплачено пенсії на суму 26 тис грн.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x