На Черкащині взято під варту чоловіка, який підозрюється у вчиненні замаху на вбивство пасинка

На Черкащині взято під варту чоловіка, який підозрюється у вчиненні замаху на вбивство пасинка

Звенигородською місцевою прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом замаху на умисне вбивство 31-річного жителя міста Ватутіне, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 15 (замах на злочин), ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Про це «Новій Добі» стало відомо з прес-служби прокуратури Черкаської області.

Слідством установлено, що до вчинення вказаного злочину причетний 54-річний вітчим потерпілого. Зловмисник 07.06.2018, перебуваючи у власній квартирі, на ґрунті раптово виниклих неприязних відносин, під час сварки, кухонним ножем наніс останньому тілесні ушкодження в різні частини тіла. Після спричинених тілесних ушкоджень, завдяки своєчасно наданій медичній допомозі потерпілого вдалося врятувати.

На цей час затриманому чоловіку повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 15 ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України.

Суд задовольнив клопотання прокурора про обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Наразі поводяться всі необхідні слідчі та процесуальні дії для повного і всебічного розслідування всіх обставин справи, завершення досудового розслідування в розумні строки.

Довідково: за вчинення вказаного кримінального правопорушення передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 10 років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x