У Золотоноші відбувся вражаючий футбольний матч

У Золотоноші відбувся вражаючий футбольний матч

Один з центральних матчі туру чемпіонату Черкащини – «Златокрай-2017» – «УТК» до завершальних секунд гри тримав вболівальників у напрузі. Про це «Нова Доба» дізналася із сайту «Черкаський спорт».

Чемпіонат Черкаської області з футболу. Вища ліга. 7 тур.
16 червня 2018р. Золотоноша. Стадіон «Колос».
«Златокрай-2017» (Золотоніський р-н) – «УТК» (Паланка, Уманський р-н ) – 2:2 (0:0)
Арбітраж матчу: Погорілий М. (Кам’янка), Березняк В. (Черкаси), Ліхотворік С. (Черкаський р-н).
Делегат-інспектор: Білорус О.
«Златокрай-2017»: О.Манжела, О.Котелюх, М. Безгуба, О.Удовика, (І.Дробітько, 72), О.Коркішко, М.Дровольський, (Д.Логвиненко,48), А. Бабенко (Д.Сидоренко,80), К.Мітленко (Д. Масло, 90+3), А.Хрипченко (О.Аргєєв,74), В. Горщинський, В.Панченко (В. Блонський, 68).
Почесний президент: О.Лісовий, президент: С.Макаренко, головний тренер: М.Безгуба.
«УТК»: В.Шербина, В.Олефір, Д.Подколзін, Р.Потапов, В.Горобець, Ю.Степанюк,
С.Коломієць (Д.Казанюк, 85), А.Рудь (Є.Єжаченко, 79), С.Троян, О.Раковський (О.Казанюк, 62), Пемпем Нжоя Ібрахім Мунір (А.Манасян, 80).
Запасні: В.Єрошов. (В.Трегубов, Є.Лут. Тренер: О.Казанюк. Президент: М.Гордій.
Голи: Бабенко (54хв.), Блонський (90+6) – Потапов (62 хв. з пен.), Манасян (90 хв.)
Щодо важливості зустрічі між командами «Златокрай-2017» і «УТК» достатньо було подивитися на турнірну таблицю, де команди розміщалися поряд на вершині турнірної таблиці. Єдине, що футбольна команда із с. Паланка з Уманського району у 5 матчах чемпіонату набрала максимальну кількість турнірних очок і нещодавно стала володарем Кубку Черкащини. У златокраївців – проведено було на два матчі більше і втрачено 7 очок. Таким чином фаворитом гри у цьому протистоянні була уманська команда.
Варто відзначити, що до одного з центральних матчів туру з великою відповідальністю віднеслися, як гравці «Златокраю-2017», так і організатори гри. На вході до стадіону аквагримери розмальовували усім охочим відкриті частини у клубні кольори золотоніської команди та роздавали безкоштовні квитки, за номерами, яких у перерві гри відбулося жеребкування на визначення власників призів.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x