Черкаські рятувальники тріумфували у Києві на змаганнях з акватлону

Черкаські рятувальники тріумфували у Києві на змаганнях з акватлону

У суботу, 16 червня у місті Києві, зібралися мало не усі сильніші триборці України, аби взяти участь у Race Nation AQVATHLON, – змаганнях під час яких атлети на час долали стаєрські дистанції з плавання та бігу. Інформує прес-служба УДСНС України в Черкаській області.

Для багатьох з понад 300 учасників це своєрідний етап підготовки до міжнародних стартів з цього непростого виду спорту, успіх в якому залежить від багатьох складових, і не лише від відмінної фізичної форми та витривалості. Велике значення для перемоги також має психологічний настрій і емоційна складова.
Вперше участь у цих змаганнях взяли і співробітники Управління ДСНС у Черкаській області. Офіцери Управління, перший заступник начальника Сергій Озеран та начальник відділу психологічного забезпечення та соціально-гуманітарної роботи Сергій Єременко, виступали у різних вікових групах, проте це не завадило їм показати відмінні результати під час свого дебютного виступу на цих змаганнях.
Феєричний результат показав Сергій Озеран, який серед 80 спортсменів своєї вікової категорії до 49 років, проплив 1 км та пробіг 10 км дистанцію швидше за усіх.
До останнього сперечався за місце на п‘єдесталі Сергій Єременко. Постійно перебуваючи серед лідерів, під час подолання дистанції із 500 метрів плавання та 3 км бігу, серед 70 спортсменів у своїй віковій категорії, він лише на останніх метрах поступився третьою сходинкою, у підсумку зайнявши 4 місце.
Спортсмени – рятувальники, довели, що система фізичної підготовки в пожежно-рятувальних підрозділах цілком здатна допоїти набути та підтримувати відмінну фізичну форму, завдяки якій рятувальники можуть не лише професійно виконувати свої обов‘язки із захисту людей, а й показувати відмінні результати на престижних змаганнях.

Подібні публікації

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x