Магістри кафедри електротехнічних систем ЧДТУ захистили дипломні

Магістри кафедри електротехнічних систем ЧДТУ захистили дипломні

На початку червня на кафедрі електротехнічних систем Черкаського державного технологічного університету відбулися захисти магістерських робіт студентів зі спеціальності 141 «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка». Про це «Нова Доба» дізналася в прес-службі ЧДТУ.

Екзаменаційна комісія під головуванням головного інженера відокремленого підрозділу \”Черкаські магістральні електричні мережі\” ДП НЕК \”Укренерго\” Проценка А.І. та членів комісії: к.т.н., професора, завідувача кафедри електротехнічних систем Ситника О.О., к.т.н., доцента Самойлика О.В. та к.т.н., доцента Ткаченка В.Ф. уважно заслухали доповіді магістрантів, розглянули представлені презентації, а також детально ознайомилися із магістерськими роботами, над якими працювали студенти випускних груп денної та заочної форм навчання протягом певного часу, відведеного на проведення необхідних досліджень у зазначеній сфері.

Слід зауважити, що магістерські роботи зорієнтовані на дослідження та обґрунтування деяких важливих процесів в галузі електроенергетики, автоматизації, електропостачання та енергозбереження.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x